Засідання місцевої комісії з питань техногенно –екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 02.11.2020 10:43
Кількість переглядів: 604

           Фото без опису

             30 жовтня 2020 року відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Гусятинській селищній раді, на якому розглядались питання про  стан епідемічної ситуації та дотримання карантинних заходів.

            Відповідно до протокольних рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для Тернопільської області та окремих адміністративно-територіальних одиниць від 30.10.2020 року (протокол №40), позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  при Тернопільській ОДА від 30.10.2020 року №42, позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Гусятинського району від 30.10.2020 року №28 з 00:00 год. 02 листопада 2020 року встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території Гусятинського району загалом та Гусятинської громади зокрема.

          У зв’язку з цим, на засіданні прийнято відповідні рішення:

           1.Керівникам структурних підрозділів Гусятинської селищної ради, установ, підприємств, організацій незалежно від форм власності та господарювання:

           1) забезпечити виконання протиепідемічних заходів, які передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, визначеного рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для Тернопільської області та її окремих адміністративно - територіальних одиниць від 30.10.2020 року (протокол №40);

           2) додатково до протиепідемічних обмежень, установлених для “зеленого”, «жовтого» та «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки, забороняються:

          - приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері культури, крім відвідувачів «автоконцертів»;

          - приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;

          - відвідування отримувачами соціальних, або реабілітаційних послуг установ та закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають  у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено (кризово), центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

          2.Суб»єктам господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), встановити приймання відвідувачів до 20 години.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь