Пошук

Адаптивний карантин продовжено до 31 грудня

Дата: 16.10.2020 11:10
Кількість переглядів: 464

         

           На позачерговому засіданні Уряду, що відбулося 13 жовтня 2020 року, було прийнято рішення щодо продовження дії адаптивного карантину до 31 грудня 2020 року, що гарантуватиме створення більш безпечного середовища для українців. Відповідні зміни були внесені до постанови від 22.07.2020 року №641 щодо встановлення карантину та запровадження протиепідемічних заходів.

           Внесено додаткові зміни до критеріїв відповідності «червоному» рівню епідемічної небезпеки. За новими правилами, райони можуть потрапити на «червоний рівень» за показником інцидентності. Це показник щодо захворюваності на 100 тисяч населення за останні 14 днів. Він також змінений і зараз встановлений на рівні 320 на 100 тисяч населення.

             Окрім того, рішенням Уряду посилено протиепідемічні заходи на різних рівнях адаптивного карантину. Перш за все, вводиться обмеження щодо роботи ресторанів та інших закладів громадського харчування після 22:00. Це правило діятиме на всіх рівнях епіднебезпеки. Вводяться також обмеження щодо проведення масових заходів: для «зеленого» рівня максимальна кількість осіб - не більше 50, для «жовтого» рівня - 30, для «помаранчевого» - 20 осіб. Також вводиться заборона щодо відвідування глядачами спортивних заходів, окрім міжнародних змагань. Рішення про їх проведення буде прийматися в окремому порядку.

          

           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь