Пошук

Шановні жителі Гусятинської громади!

Дата: 13.10.2020 15:05
Кількість переглядів: 460

 

14 жовтня Україна та українці по всьому світу відзначають потрійне свято: духовне – Покрова Пресвятої Богородиці, історичне – День українського козацтва та звитяжне – День захисника України.

Покрова Пресвятої Богородиці для нашого народу це особливо шановане свято, яке символізує заступництво Божої Матері від усього лихого, торжество добра та справедливості – це єдине релігійне свято, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, водночас стало уособленим святом усіх чоловіків. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Довели, що є достойними нащадками українського козацтва.

Уклінно дякуємо усім нашим героям, які ціною власного життя і здоров’я боронили нашу рідну Україну від ворогів, які нині захищають територіальну цілісність та суверенітет України! Зичимо нашим воїнам, міцності духу та довгих літ життя!

У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Нехай Пресвята Богородиця і надалі залишається надійною заступницею як для кожної людини, так і для всієї нашої благословенної України!

Бажаємо усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців. Щиро зичимо вам міцного здоров’я, незламного духу, мирного неба та добра вашим оселям!

 

З повагою 

В.о.Гусятинського селищного голови                               Леся ЧАЙКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь