Пошук

№ 1944 ''Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Надзбручанській в смт. Гусятин Данильчаку Андрію Михайловичу''

Дата: 19.05.2020 16:41
Кількість переглядів: 943

 

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ГУСЯТИНСЬКОГО РАЙОНУ            ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VII СКЛИКАННЯ

ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

від 12 березня 2020 року                                                             1944

 

Про надання дозволу на виготовлення проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

по вул.Надзбручанській в смт. Гусятин

Данильчаку Андрію Михайловичу

 

Розглянувши заяву Данильчака Андрія  Михайловича з проханням надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Надзбручанській в смт. Гусятин, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, з метою передачі у власність, керуючись ст.12, 38, 39, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, ст.50 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про земельний кадастр», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням сесії від 21 грудня 2017 року № 956 «Про надання дозволу на розробку детального плану території по вул.Надзбручанська та по вул.Коновальця смт.Гусятин», Гусятинська селищна рада

В И Р І Ш И Л А :

1.Надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Надзбручанській в смт. Гусятин, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, з метою передачі у власність, за рахунок земель житлової та громадської забудови, забудованих земель під житловою забудовою одно та двоповерховою, не наданих у власність або постійне користування в межах населеного пункту, із земель комунальної власності, Данильчаку Андрію Михайловичу, площею 0,0610 га, з місцем розташування  згідно поданих графічних матеріалів (ділянка №5).

2. Данильчаку Андрію Михайловичу розроблену землевпорядну документацію подати на затвердження до Гусятинської селищної ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. 

 

   В.о. Гусятинського селищного голови                                     Леся ЧАЙКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь