Пошук

Про договори між Гусятинською селищною радою та Гусятинською районною радою, Копичинецькою міською радою, Хоростківською міською радою, Васильковецькою сільською радою про міжбюджетні трансферти на 2020 рік

Дата: 18.05.2020 11:48
Кількість переглядів: 573

ГУСЯТИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ГУСЯТИНСЬКОГО РАЙОНУ           ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

VII СКЛИКАННЯ

XXI СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 

 

       від 29 січня 2020 року                                                     № 1890

 

Про договори між Гусятинською селищною радою

та Гусятинською районною радою,

Копичинецькою міською радою,

Хоростківською міською радою,

Васильковецькою сільською радою

про міжбюджетні трансферти на 2020 рік

 

 

       Керуючись статтею 101, пунктом 24 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного Кодексу України із змінами, статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 23.01.2015 р. № 12 «Про затвердження порядку перерахування міжбюджетних трансфертів», враховуючи висновок комісії з питань фінансів, бюджету і соціально-економічного розвитку, Гусятинська селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Затвердити договір між Гусятинською селищною радою та Гусятинською районною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції з селищного бюджету районному) на загальну суму 47 618 гривень (ліки для онкохворих – 15 000 грн.; придбання інсуліну – 10 241 грн.; ліки пільговим категоріям – 10 000 грн.; відшкодування за послуги зв’язку пільговим категоріям громадян за листопад-грудень 2019 року  – 6 877 грн.; забезпечення виробами медичного призначення Дільної Н.О. – 5 500 грн.).
  2. Затвердити договір між Копичинецькою міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції з міського бюджету селищному) на суму 121 000 гривень на фінансування КЗ «ДЮСШ Гусятинської селищної ради» (заробітна плата, нарахування на заробітну плату, поточні видатки для забезпечення проведення практичних занять з футболу Копичинецької ОТГ) у 2020 році.
  3. Затвердити договір між Хоростківською міською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції з міського бюджету селищному) на суму 255 070 гривень на фінансування позашкільної освіти (заробітна плата, нарахування на заробітну плату, для забезпечення проведення практичних занять в центрі дитячої та юнацької творчості Хоростківської ОТГ) у 2020 році.
  4. Затвердити договір між Васильковецькою сільською радою та Гусятинською селищною радою про міжбюджетний трансферт (надання іншої субвенції з сільського бюджету селищному) на суму 15 000 гривень для фінансування видатків на утримання комунального закладу «Гусятинська мистецька школа», який надає послуги учням, що проживають на території Васильковецької сільської ради, у 2020 році.
  5. Доручити в.о.селищного голови підписати вищезазначені договори.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань фінансів, бюджету і соціально-економічного розвитку.

 

 

       В.о. Гусятинського селищного голови                                Леся ЧАЙКА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь