Про функціонування КНП «Гусятинська комунальна лікарня»

Дата: 21.07.2021 14:35
Кількість переглядів: 1008

 

20 липня 2021 року на черговій сесії Гусятинської селищної ради було заслухано звіт директора КНП «Гусятинська комунальна лікарня» Гусятинської селищної ради Місяця А.В.

Окрім депутатів, у сесійному залі були присутні представники трудового колективу підприємства.

Після заслуханого звіту директора відбулися обговорення щодо проблемних питань фінансово-господарської діяльності медичного закладу. За результатами обговорень на сесії депутати вирішили – звіт директора КНП «Гусятинська комунальна лікарня» Гусятинської селищної ради взяти до відома.

Крім того, згідно заяви Місяця А.В. видано розпорядження Гусятинського селищного голови про його звільнення з посади директора КНП «Гусятинська комунальна лікарня» Гусятинської селищної ради. У зв’язку з цим, виникло питання щодо необхідності призначення тимчасово виконувача обов’язків директора підприємства.

Сьогодні у приміщенні Гусятинської селищної ради відбулася зустріч представників трудового колективу медичного закладу із Гусятинським селищним головою Степаном Карпом. Зважаючи на прохання та рекомендації працівників лікарні, Степан Олексійович повідомив присутніх про те, що своїм розпорядженням він призначить тимчасово виконувачем обов’язків директора підприємства Дереворіза Василя Івановича за його згодою.

У подальшому відповідно до вимог діючого законодавства буде створено конкурсну комісію та оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора КНП «Гусятинська комунальна лікарня» Гусятинської селищної ради.

Гусятинський селищний голова Степан Карпо звернувся з проханням до представників трудового колективу лікарні про підтримку та сприяння у прийнятті рішень щодо надання якісних медичних послуг. Він також наголосив, що заклад буде функціонувати, але для цього усім нам потрібно прикласти максимум зусиль.

Розпорядження про призначення виконувачем обов'язків директора

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь