Друга сесія VIII скликання Гусятинської селищної ради

Дата: 26.01.2021 15:12
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

Сьогодні відбулося перше засідання другої сесії  VIII скликання Гусятинської селищної ради, на якому депутати розглянули 25 питань порядку денного.

            Депутати заслухали  звіт про виконання селищного бюджету за 2020 рік. З даного питання доповідала Шмигельська Ольга, начальник фінансового відділу Гусятинської селищної ради. Також прийнято рішення про зміни до селищного бюджету на 2021 рік та  міжбюджетні трансфери на 2021 рік.

          Відповідно до рішень Чортківської районної ради прийнято в комунальну власність територіальної громади Гусятинської селищної ради комунальні некомерційні підприємства «Гусятинська комунальна лікарня» та «Гусятинський центр первинної медико-санітарної допомоги». 

          На засіданні прийнято рішення про затвердження звітів про виконання Програм національно-патріотичного виховання дітей та молоді Гусятинської селищної ради на 2019-2023 роки та  Програми «Дітям Гусятинської ОТГ – якісне харчування» на 2020-2022 роки.

          Прийнято рішення про затвердження «Програми підтримки об’єднань співвласників    багатоквартирних  будинків (ОСББ) у Гусятинській селищній раді на 2021-2024 роки».

           Депутати прийняли рішення про утворення у структурі апарату Гусятинської селищної ради відділу «Центр надання адміністративних послуг» та сектору «Служба у справах дітей», затверджено Положення про їх діяльність.

           Як завжди було багато земельних питань: про надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою та їх затвердження, затвердження  проектів землеустрою тощо.

Депутати розглянули інші питання згідно порядку денного сесії селищної ради та прийняли відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь