Пошук

Шановні жителі Гусятинської громади! Дорогі земляки!

Дата: 31.12.2020 11:42
Кількість переглядів: 902

Ось і минає 2020- ий рік… З різними почуттями та настроями ми проводжаємо його в історію. Осмислюючи  пройдене, можна сказати, що рік цей був неоднозначним, сповненим різнопланових подій, викликів та випробувань.

        Завдяки реформам децентралізації до нашої громади приєдналось ще  13 населених пунктів. Тому попереду нас чекають плідні трудові будні, реалізація нових проектів, які принесуть вагомі, реальні  здобутки, котрі стануть запорукою благополуччя і процвітання нашої громади.

        Нам усім потрібно відкинути свої амбіції та політичні погляди, працювати разом – влада, громада та бізнес – для того, щоб населені пункти  нашої  громади стали  затишнішими та ошатнішими.

        Давайте сміливо відкриємо першу сторінку календаря 2021-го року й побажаємо один одному миру, злагоди, терпіння, добра. Бо у новий рік ми входимо із якісно новими сподіваннями. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, нашої життєвої позиції, нашого розуму, таланту,  нашої щоденної кропіткої праці. Переконливо вірю, що незмінні духовні цінності –  мудрість, поміркованість, оптимізм та працьовитість стануть запорукою того, що ми гідно подолаємо всі труднощі та негаразди.

          У ці зимові передноворічні дні ми  в очікуванні величної події –  народження Христа.  Святкової пори,  збираючись на Святвечір великою родиною, в колі  дорогих нашому серцю людей,  ми з покоління в покоління,  з року в рік, прославляючи  народженого Ісуса в прадідівській коляді, з особливим духовним піднесенням свято зберігаємо і передаємо християнські звичаї  та народні традиції.

          Від імені депутатського корпусу селищної ради та  її виконавчого комітету щиро вітаю вас та ваші родини з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Сподіваюсь, що рік цей буде благодатним для України й для кожного з нас, принесе впевненість у завтрашньому дні. Нехай же свята принесуть радість і спокій у ваші родини, укріплять вірою душі та зігріють  любов'ю серця. А Різдвяна зірка осяє кожну оселю, додасть здоров’я й наснаги, стане початком  нових звершень та успіхів для всієї нашої  громади, додасть сил та натхнення на наполегливу  працю заради наших дітей та онуків, заради нашого рідного краю!

 Веселих Різдвяних свят і щасливого Нового року!

            З повагою

Гусятинський селищний голова                                           Степан КАРПО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь