Робоча нарада в Гусятинській ОТГ

Дата: 07.12.2020 15:30
Кількість переглядів: 566

Фото без опису

7 грудня 2020 року при Гусятинському селищному голові відбулася робоча нарада за участю заступників селищного голови, керуючого справами виконавчого комітету з керівниками відділів апарату селищної ради та старостами сіл.

 Степан Карпо, Гусятинський селищний голова, привітав присутніх з професійним святом – Днем місцевого самоврядування:

 Всі ми – одна родина, в якої спільна мета, спільні інтереси, єдине теперішнє і майбутнє – це наша незалежна Україна. Нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас у спільному прагненні зробити населені пункти, які входять до нашої територіальної громади, самодостатніми та здатними повноцінно вирішувати актуальні питання краян.

 Від усього серця бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, особистого щастя, родинного благополуччя, нових вагомих здобутків у всіх ваших трудах та починаннях в ім’я розквіту рідного краю, зростання добробуту всього українського народу!».

 Перед присутніми виступив Ігор Лисак,  секретар ради, який звернув увагу щодо порядку підготовки проєктів рішень ради.

 Заступники Гусятинського селищного голови у своїх виступах акцентували увагу на співпраці та виконанні завдань з питань соціального захисту, залучення інвестицій та інші.

 Начальники відділів апарату селищної ради ознайомили присутніх з переліком завдань підпорядкованих структурних підрозділів, зокрема про фінансові питання, організацію діловодства, наповнення електронної бази даних землекористувачів, заходи реорганізації у сільських радах, які увійшли до складу Гусятинської ОТГ.

 Ярослав Шмокалюк, керуючий справами виконавчого комітету селищної ради, довів до відома старостів про порядок підготовки довідок, вчинення нотаріальних дій.

 Також на нараді виступив Віктор Гладій, головний спеціаліст мобілізаційного відділу Гусятинського районного   територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Він наголосив на питаннях щодо ведення військового обліку, призову громадян на строкову військову службу та на військову службу за контрактом.

 Марія Бабій, заступник директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), ознайомила присутніх  щодо надання соціальної допомоги вдома одиноким непрацездатним громадянам.

  Підвів підсумки наради Степан Карпо, який закликав присутніх до конструктивної праці та виважених рішень на благо Гусятинської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь